Menu

Сырники

Ингредиенты:

Творог — 500 г
Мука — 0,5–0,75 стакана
Яйца куриные — 1 шт.
Сахар — 2 ст. л.
Масло топленое — 20–30 г
Соль — 1/4 ч. л.

Приготовление:

1. В миске хорошо растереть творог. Совет. Чтобы сырники получились более нежными, можно протереть творог через сито.

3

2. Добавить к творогу яйцо, муку, сахарный песок и соль по вкусу.

2

3. Тщательно перемешать ингредиенты. Масса должно быть мягкой и не прилипать к рукам. В случае, если творог очень жирный, количество муки при приготовлении можно увеличить.

4

4. Стол или доску посыпать мукой. Скатать из творожной массы небольшие «колбаски» диаметром примерно 5 см. Нарезать «колбаски» поперек на равные куски толщиной 1 сантиметр, а затем обвалять в муке.

5

5. На среднем огне в сковороде разогреть топленое масло. Выложить сырники.
6. Обжаривать сырники до зарумянивания — по 5 минут с каждой стороны.

6

Готово!

Приятного аппетита!

Categories:   Десерты

Comments

  • Posted: 11.10.2015 21:49

    Ray Ban Sale

    Thanks a lot for sharing!
  • Posted: 20.05.2016 21:43

    WilliamNit

    Major thanks for the post.Thanks Again. Will read on... Buseman
  • Posted: 24.05.2016 10:29

    Google

    Here is an excellent Blog You might Locate Fascinating that we encourage you to visit.
  • Posted: 20.07.2016 14:25

    Google

    The time to read or stop by the material or web pages we have linked to beneath.
  • Posted: 08.08.2016 16:10

    Google

    Always a significant fan of linking to bloggers that I enjoy but do not get a good deal of link like from.
  • Posted: 17.08.2016 13:58

    Google

    That would be the finish of this write-up. Here you will come across some web-sites that we think you will value, just click the hyperlinks.
  • Posted: 31.08.2016 09:04

    Google

    Always a significant fan of linking to bloggers that I appreciate but really don't get a whole lot of link enjoy from.
  • Posted: 01.09.2016 18:57

    Google

    Below you’ll discover the link to some websites that we believe it is best to visit.